A válasz igen, minden kétséget kizárólag a blog.hu tewebőgés kulcsszóra verhetetlen lesz, ezt már az URL is mutatja. Na jó, de mindezt hogyan érjük el? Szépen gyorsan és akarattal. Mindemellett írunk sok tartalmat sokszor és csinálunk egy kis linképítést, na ezek után sokat reménykedünk és vizsgálódunk. Na de lásuk csak a fő témánkat a tevét:

Tewebőgés

Aranyos mi? Akinek nem tetszik ne nézze, szerintem mindenkinek meg van a maga ízlése semmi szükség arra, hogy mindenki kedvelje a tevéket. Szegényeknek sem, így legalább megtanulnak életben maradni. Bár a háziasítása óta nem él sok teve a vadonban, azért akad természetes ellensége, akiket nem riaszt el a tewebőgés. Ezeket fogom bemutatni a következő bejegyzésemben.

Addig amíg izgultok, hagy mutassam be barátomat a tevét. Aki megtalálja a 2 kép között a különbséget az nagyon ügyes vagy csak simán nem agyhalott...

Két púpú tewebőgés Egy púpú tewebőgés

Igen nyert az első képen egy két púpú teve látható, a másodikon pedig egy púpú. A tevéket ezen kivül még sok féleképp lehet skatujázni, na de nekünk ez nem célünk, hiszink benne, hogy minden tevének megvan a saját egyénisége és ezt ki is fejezi egy hatalmas teewebőgés hanggal. Hát nem érdekes? Kitudja egyszer te is felfedezed a tevékben rejlő erőt és képes leszel más szemmel élni ezt a világot.

További szép napot!

A bejegyzés trackback címe:

https://teweboges-top1.blog.hu/api/trackback/id/tr201797968

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása