A tevék érdekes állatok, talán jóval szórakoztatóbbak mint ez a cikk itt. Tudom mennyi energiám lesz sokat írni a semmiről, de azt hiszem megpróbálom. Kellene egy új televízió, ami bemutatja majd a tevéket vagy ami még jobb, hogy letudnám játszani a tewebőgés hangot tv-n keresztül. Most sajnos rákötni a laptopot, valamilyen régi kimenete van tudom a nevét, a lényeg, hogy az előző asztali PC-met sikerült. Ezt sehogy-se se sem értem, hiszen ugyanaz az az S-video kimenet, na de mindegy. Én is beállok a sorba és veszek majd egy LCD tévét, azért mert az menő. Mindenki LCD-t vesz, mert nagy vagyis igazából kisebb, pláne, hogy alig van még hd-s műsor, egy 5.1-nek több értelme van, de végül is tévéműsoroknak kell, hanem filmezéshez. Akkor már projektor, igaz az benne van 200-400ezerben, ha jót akarok, meg ami nem zakkan meg 1,5év múlva és költhetek rá feleannyit még egyszer. Plusz a vászon, na akkor szerintem marad a notebook képernyő teljesen megfelel. Kicsit elkanyarodtam az eredeti tewebőgés szójátékról, hogy visszarángassam létezéstelen olvasóim beillesztek ide egy képet, másról a tewéről, túl élő, de szerencsére halott sem.

Na ezt már nevezem egy csíkos zókni teveformát ölt és még bőg is egy nagyott. A tevék ha szerves részei a karavánnak akkor, esznek csak isznak és fordítva. Ez így van és természetesen sem. Amint az eszme átöleli a föld népét, úgy tewebőgés legyen érted ma, holnap, tegnap és mindörökké. A továbbiakban csak földi nyelven, hogy bárkit meg ne sértsen pallérozott elmém, éljen. A négy lábuk ismert, van még patájuk páros vagy páratlan ujjal, főleg, hogy nincs rajta ujj. Van egy farkuk, ezzel hessegetik el a leveleket és más élősködőket. A fejük nagy, de kicsi és elől van, a szemük miatt, hogy minél hamarabb lássanak. Nem vitás ez ámítás! A két szemük alatt, az orruk, valahol még ott a fejükön a fülük nagy és hegyes mint a nyulaknak, de legalul találjuk a szájat, ez más mint a teve szája. Ennyi is erről szerintem, hasznos infókat írtam, hiszen erre soha senki jött volna rá magától.

A bejegyzés trackback címe:

https://teweboges-top1.blog.hu/api/trackback/id/tr291908672

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása